“Vdekja e Hijshme” me autor Mexhid Mehmeti, në regji të Kastriot Saqipit.

March 10, 2024
Me datën 09.03.2024 Trupa e Teatrit të qytetit Preshevë, në Uster të Zvicrës, para bashkatdhetarëve, shfaqi dramën “Vdekja e Hijshme” ...

Tetatri i Preshevës ne Uster Zürich-09.03.2024

February 27, 2024
  Teatri i Preshevës  në Uster Zürich -09.03.2024   Të nderuara Zonja dhe Zotërinj Me kënaqësi të veçantë ju mirëpresim ...

Njoftim

January 29, 2024
  Njoftim nga “KO” i Fondit Humanitar për Preshevë, Bujanoc e Medvegjë në Zvicër e në lidhje me organizimin e ...

Mbledhje e Kryesise së Fondit

January 23, 2024
  Mbledhje e Kryesisë së Fondit Humanitar Me datën 21.02.2024 u mbajt mledhja e parë e Vitit 2024. Në këtë ...