Vizitë e Kryesisë së FH tek Ambasada e R.Shqipërisë dhe R.Kosovës

Në Kuader te aktiviteteve te Fondit Humanitar, sod ishim per Vizitë ne Ambasaden e Kosoves dhe Ambasadën e Shqipërisë ne Bern.
Gjatë kësaj vizite u takuam me Abasadorin e Kosoves Z.Sami Ukelli si dhe ate te Shqiperise z. Mustafa Nano dhe sekretarineparë z. ValonGashi.
Gjate ketyre takimeve i informuam te dy Ambasadorët per Punen e Fondit Humanitar deri tash si dhe i informuam per Projektet e a ardhshme te Fondit.
Njëherit Ambasadorit te Shqipërise Z.Mustafa Nanos i uruam Postin e ri si dhe i dëshiruam mirëseardhje ne Zvicërr.

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *