Në Vjenë të Austrisë është mbajtur panairi i bizneseve shqiptare, ku të pranishme kanë qenë kompani shqiptare nga Austria, Zvicra, Kosova, Maqedonia e Veriut, Lugina e Preshevës dhe Shqipëria.

Në këtë panair janë prezantuar një numër i konsiderueshëm i bizneseve shqiptare që veprojnë atje, duke filluar nga gastronomia, hoteleria, ndërtimtaria, mediat, it- design, imobile, estetikë etj.

Në ketë Panair ka marrë pjesë edhe Kryesia e Fondit Humanitar me ne Krye  z.Adnan Imeri,Skender Destani,Arsim Ramizi si dhe Kordinatori Z.Prof.Dr Lulzim Rashiti.

Ata kanë shfrytezuar rastin ti takojnë bizneset e Lugines së Preshevës në këtë panair, ku kane biseduar per bashkepunimet qe do të ndodhin në të ardhmen.

Fondi Humanitar i dëshironë sukses në këtë Panair (Messe) secilës Kompani nga Lugina e Preshevës

         

   

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *