Mbledhje e Kryesisë së Fondit Humanitar

Me datën 21.02.2024 u mbajt mledhja e parë e Vitit 2024.

Në këtë mbledhje  të udhëhequr nga Kryetari i Fondit z.Adnan Imeri u diskutuan punët që janë aritur gjatë vitit 2023 si dhe gjithë antëarët e kryesisë patën mundesinë nga afër të informohen për Hyrjet dhe daljet nga Xhirollogaria e Fondit gjatë vitit 2023.

Gjithashtu në këtë mbledhje u diskutua për Organizimin e Panairit Messe Lugina 2024  si dhe Organizimi i një turneu të madh në Futbollit me 30.06.2024.

Patëm nderin që në këtë mbledhje të kemi edhe mysafir nga Austria:

Z.Dul Krasniqi-Nënkryetar i Fondit si dhe kryetar i Degës në Austri, z.Shyqeri Bytyqi-Kryetar i Rjjetit të Bizneseve për Austrinë e epërme si dhe z.Ajet Tahiri nënkryetar i rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Austri.

Mysafirt i Falemderojmë për pjesëmarrje si dhe për idete dhe sygjerimet që i dhanë për Fondin Humanitar.

Viti 2024 do të jetë nje vit me plot aktivitete nga ana e Fondit Humanitar.

p.s Secili që mendon se mund të kontriboj për Fondin në cfardo mënyre derën e kanë të hapur tek Fondi Humanitar për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *