Me datën 09.03.2024 Trupa e Teatrit të qytetit Preshevë, në Uster të Zvicrës, para bashkatdhetarëve, shfaqi dramën “Vdekja e Hijshme” me autor Mexhid Mehmeti, në regji të Kastriot Saqipit.
Gjithashtu para shfaqjes së Dramës mysafirët e patën mundësine edhe ta shofin për se afërmi punen e piktorit Shqiprim Fejzullahu i cili shfaqi edhe një Ekspozitë Personale .
Vlen të theksohet se pati nje interesim të madh të bashkatdhetarve tanë nga Zvicrra.
Kjo dramë ështe organizuar ne bashkpunim në mes së Shtepisë se Kulutrës “Abdullah Krashnica” dhe Fondit Humanitar  për PBM.
Duke parë interesimin e madh të bashkatdhetareve tane, ky bashkëpunim do të sjell edhe projekte te tjera në të ardhmen.
                 

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *